Hundefoder

Såan simpelt og overordnet set findes der 3 slags hundefoder, hundepiller (tørkost), vådkost (dåse) og speciel hundefoder som er til hunde med særlige behov eller sygdom og andet!

Hundefoder er en svær ting for mange, nogen kan ikke få hunde til at spise bestemte slags, og det kan tage lang tid at finde det mærke som passer til sin hund, ydermere vil mange folk også gerne have hundefoder som gør hundes pels blød, eller lang og lignene, og da der findes utroligt mange forskellige slags hundefoder kan det være en lang kamp at finde den som både hunden og ejeren kigger efter!

Derudover tager det tid at skifte hundefoder, for man skal gøre med en overgangs fase, så man stille og roligt kommer over på det nye, det har for mig personligt været den bedste måde at håndtere det på.

Nogen hundeejere er så heldige at have hunde som spiser hvad som helst, altså når det kommer til hundefoder, men når man vælger hundefoder skal man ikke altid tænke på prisen, selvom det selvfølgelig er en faktor for mange, find det som din hund gider og vil spise, samtidigt med at det opfylder ejerens krav.

Hundefoder? Hvad skal man vælge?

Er man hel på bar bund, kan man enten bare vælge at kaste sig ud i det, eller søg lidt hjælp, der er både dyrelæger, kennel klubber, internettet hvor man kan få og finde god hjælp, brug disse kilder hvis du er helt blank overfor hvilken hundefoder du skal vælge. Hundefoder kan købes mange steder, så problemet er ikke at finde hundefoder, problemet er snarere at finde det rigtige, nogen gange kan hunderacen have indflydelse på hvad du bør vælge, så spørg omkring inden du afprøver et mærke.

Hundefoder? Hvor skal jeg købe det?

Der findes mange steder man kan købe hundefoder, rene dyrebutikker, dyrlægen, supermarkeder, men de seneste år er hundefoder også blevet tilgængelig online, man kan ofte spare penge, men det er ikke det vigtigste i mine øjne, det er mere det faktum at du kan finde specielle hundefoder mærker, som ikke lige kan købes i dagligdagen i butikker.

Er det så ligeså godt tænker du måske, ja det er naturligvis svært at svare på, men har du eventuelt en hund med specielle udfordringer er det oplagt at prøve noget som ikke er så almindeligt, og mange af disse mindre kendte mærker i Danmark har specielle egenskaber som kan være fantastisk for netop din hund!

Vi har lavet 3 kategorier for hunderfoder, giv dig god tid og find det som passer til din hund!

Hundefoder
En meget sulten hund på jagt efter hundefoder

Tørkost til hunde

Vådkost til hunde

Speciel hundefoder

Kontakt os her hvis du har information om godt hundefoder!