Zoolac propaste mod tynd mave

Zoolac propasteZoolac pasta er et kost tilskud som ikke skal gives dagligt, det er kun når behovet opstår zoolac pasta kommer til gavn, dette middel er fantastisk når hunden har tynd mave eller direkte diarre, hvilket jo kommer med mellemrum når hund har spist noget udenfor som ikke er så godt for tarmsystemet. Hunde kan få tynd mave/diarre ved mange lejligheder, noget så simpelt som skifte til andet slags foder kan gøre at hunden får ubalance i systemet og her hjælper Zoolac propaste rigtigt godt, også simple ting som stress eller nyt hjem kan gøre at hunden får problemer medmaven, så hav altid en type Zoolac klar i skabet, det er en sand ven i nøden!

Hvorledes benyttes Zoolac propaste?

Zoolac er en pasta som antydet allerede og den er meget nem at give sin hund eller kat, det kan nemlig også med fordel benyttes til katte med dårlig mave, man indstiller spjøten på det ønskede ml og sprøjter det direkte i munden på hunden eller katten, pastaen er velsmagende så dyret skal nok spise det selvom deres ansigtsudtryk kan se lidt spjøst ud.

Ved dårlig mave og diarre gives Zoolac 3 gange dagligt, så burde problemerne stilne af allerede efter denne dag, gør de ikke det, så bør man kontakte en dyrlæge for så kunne der være alvorligere problemer med mavesystemet. Men 9 ud af 10 gange plejer Zoolac at gøre arbejdet.

Køb Zoolac pasta lige her