Vestervænge hundeskov

Vestervænge hundeskovSå kom turen til Langeland, denne hundeskov er faktisk den eneste på hele Langeland og derfor også samlingspunkt for rigtig mange hundeejere og deres venner, det gør hundeskoven er en af de mere aktive og der er næsten altid andre firbenede venner at lege med. Hundeskoven er en gammel løvskov og der er meget dejlig natur, det er et sted man ofte bør besøge hvis man har hund og samtidig godt kan lide at komme ud i naturen, kombiner de 2 ting med en god dag i Vestervænge hundeskov.

Lohals HavnebyDen ligger meget tæt på Lohals, Lohals er en gammel havne landsby på Langeland helt oppe i det nordlige område, der er utroligt dejligt om sommeren og får en del besøg af turister, er du er af dem, så sørg for at tage hunden med en tur på havnen efter turen i hundeskoven, det ville blive en perfekt dag for jer alle, især om sommeren er der smukt og vidunderligt både i havnebyen, men bestemt også i hundeskoven, så det er ikke noget man bør gå glip af hvis man er på Langeland!

Vestervænge hundeskov information:

Adressen på Vestervænge hundeskov er: Vestervænget 19, 5953 Tranekær, der er umiddelbart ingen direkte parkeringspladser, men der er dog rigelig med plads til at parkere i vejsiden i området, så dette burde ikke være noget problem. Det er desværre en lidt sparsom hundeskov mht. faciliteter, hundeskoven er ikke indhegnet og der er ej heller mulighed for vand eller toiletbesøg, så man bør have alle disse ting på plads når man skal besøge Vestervænge hundeskov, men med lidt planlægning kan man også sagtens klare dette.

Konklusionen af Vestervænge hundeskov:

Vestervænge hundeskov har sine mangler mht. indhegning og faciliteter, men pga. selve området, både naturen og havnebyen tæt på, gør at det bestemt er et besøg værd, og bor man i området er det helt sikkert et sted man bør besøge ofte, især fordi sin hund får en masse social samværd med andre hunde, det er sundt og godt for hunde at færdes blandt andre hunde. Så gør en tur ud af det, først i hundeskoven derefter en tur ned i havneområdet, så får man masser af smuk natur og dejlige strand oplevelser, altsammen på en dag! Men husk rigelig med vand til hunden.

Se flere hundeskove i Syddanmark her