Vask din hund nemt

Vask din hund nemtVask din hund nemt med dette smarte bade sæt fra Oster, personligt er jeg helt vild med dette sæt, det har aldrig været nemmere for mig at bade min hund, og det løste et problem som jeg altid fandt meget irreterende når jeg badede ham, nemlig at shampooen aldrig blev fordelt lige, det er jo næsten umuligt at gøre fra en flaske, men med dette geniale sæt kommer et bruse hoved hvori man sætter en patron med shampoo, og så kommer den automatisk i en lind strøm sammen med vandet, det er altså smart.

Man kan bruge dette sæt eneten inde eller udenfor, det kommer med alle de nødvendige koblinger og slanger, jeg selv vasker min hund udenfor, det er meget nemmere end i et badekar eller direkte på gulvet, og man slipper for al det vand over det hele, og med dette sæt skal jeg blot skifte slangen på bruseren og føre den ud, så er jeg klar, så vil du også vask din hund nemt, så er dette sættet du skal have, alene shampoo systemet med patronen gør at det er alle pengene værd!

Ikke alle har mulighed for at vaske sin hund udenfor og dette sæt kan med stor fordel også bruges indenfor, igen er selve shampoo systemet nok til at vi vil anbefale dette produkt til alle.

Kom igang med at vask din hund nemt