Udendørs kaninbur

Udendørs kaninburDette Udendørs kaninbur er luksus, ikke kun luksus for kaninen eller kaninerne, for der er bestemt plads til 2, men også for haven, indkørslen, garagen eller hvor du end måtte placere det, det er simpelthen det flotteste mest klassiske kaninbur vi endnu har set, designet vil passe ind i næsten alle områder udenfor sit hus. Det flotte glaseret fyrretræ i mørkrød giver det et klassisk look men også et stilrent look, alle vil beundre dette udendørs kaninbur når de er på besøg!

Detaljer om dette udendørs kaninbur

Der er hele 2 etager i dette udendørs kaninbur så der er rigelig med plads kaninen kan boltre sig på, ovenpå er desuden et lukket rum hvor kaninen er helt gemt væk hvis den har brug for en pause fra det hele, man får nem adgang til buret via toppen som er med hængsler, så meget nem lige at vippe op og have god adgang til det hele, der er en skridsikker rampe mellem de 2 etager, så kan kaninen gå ned og græsse hvis eller buret står på en plæne eller andet grønt område.

Det hele er naturligvis vandtæt og lavet i robust træ, så det holder mange sæsoner udenfor, selve gitteret i buret er lavet af små masker, så det kan også benyttes til andre smådyr som f.eks. marsvin, buret er ikke dyrt set i betragtning af hvad man får for pengene, så er du på udkig efter luksus til din kanin og til dig selv, så er dette udendørs kaninbur nok det tætteste du kommer på fuldendt luksus!

Køb dette udendørs kaninbur her