Transportkasse til kat

Transportkasse til katEn IATA godkendt transportkasse til kat er nødvendig hvis du skal have katten med ud og rejse med fly, og det er denne transportkasse til kat, det er meget vigtigt at den er IATA godkendt ellers risikere både du og katten at måtte blive hjemme, så du bør helt sikkert have styr på dette og det har du med denne kasse.

IATA krav til en transportkasse til kat:

INFO: IATA står for "International Air Traffic Association" og er en sammenslutning af alle flyselskaber og det er disse som har udstukket regler om hvilke krav en transportkasse til kat, og hund for den sags skyld, skal overholde, så sørg for at kigge efter denne godkendelse ved alt udstyr du skal have med på en eventuel fly rejse!

Clipper Cayman er navnet på denne transportkasse, den er lavet i Italien og er med det smukke Italienske design og funktionalitet et godt bud på en transportkasse til kat som har det hele, den er lavet i solid slagfast plast så den kan holde til rigtigt meget og det er ofte hvad de kommer ud for i en lufthavn, så der er man godt dækket ind. Man kan desuden købe hjul til transportkassen hvis man måtte ønske dette, og kassen kommer i hele 7 forskellige størrelser, så der burde være en til alle slags katte/hunde. Husk når du vælger størrelse at der også er krav om at katten/hunden skal kunne både ligge ned og stå oprejst, og samtidig have frit rum omkring sig, så meget vigtigt man vælger den rette størrelse!

Køb denne transportkasse til kat her