Tandrensning til katte og hunde

Tandrensning til katte og hundeDette produkt bør alle give deres katte og hunde, det er simpelt, nemt og ligetil, også kan det hjælpe vores kæledyr til ikke at få plak og tandsten, mange tænker måske ikke over det, men hunde og katte kan sagtens få både plak og tandsten og direkte være til gene for dyret, men med dette er problemet løst i hvert fald løst næsten 100 procent, nærmere betegnet i mange tilfælde op til 88% mht. tandbelægninger og tæt på 100% mht. tandsten.

Det er en slags naturlig tandrensning til katte og hunde, man giver dyret dette pulver, f.eks. i maden og dette går ind i kæledyrets blod og påvirker spyttet så det bekæmper tandbelægninger og tandsten, det er præcis samme metode som bruges til os mennesker og det er bevist i forsøg at det virker, så forebyg disse problemer med dette produkt, det bliver ikke nemmere at hjælpe sit kæledyr med en sund mund!

Spar penge ved denne tandrensning til katte og hunde

Udover alle disse gode ting ved en naturlig tandrensning til katte og hunde kommer så prisen, dette pulver er nemlig meget billigt, man får 60 gram for kun 159 kroner og dette holder altså til et helt års forbrug for en kat, til hunde skal doseringen forøges ved højere vægt, men det er stadig et meget billigt produkt at bruge, og medregner du det som en tandrensning til katte og hunde ville koste hos en klinik, så er det nærmest latterligt billigt at forebygge med dette i forhold til et besøg hos en klinik.

Efter 3-4 uger ses tydelige resultater og ved vedvarende brug meget store og markante resultater, så giv din kat eller hund dette pulver, ikke kun for dyrets skyld, men bestemt også for din egen pengepungs skyld. Lige for at understrege det, så er dette et naturligt fremstillet produkt af havalge, så ingen kemiske stoffer!

Køb pulver til naturlig tandrensning til katte og hunde