Sunde hundekiks

Sunde hundekiks
Sunde hundekiks fra Eukanuba

Ja du læste rigtigt, sunde hundekiks, det er der faktisk noget der hedder, altså igen alt med måde, men giver du din hund hundekiks som belønning til træning eller under andre omstændigheder så kan det blive til en del hundekiks, så hvorfor ikke vælge nogen hundekiks som er gode, sunde og som hunden vil elske.

Disse hundekiks fra Eukanuba er perfekte som hundesnacks, jeg har endnu ikke mødt en hund som ikke guffer dem i sig med glæde, og samtidig er de så sunde som hundekiks nu engang kan blive, vær ikke bekymret for at hunden bliver tyk med disse sunde hundekiks, for der skal vel flere kilo til før man overstiger grænsen for hvad der er fornuftigt!

Eukanuba Healthy Extra som disse sunde hundekiks hedder helt præcist, indeholder et stort kvantum af animalsk protein, er let fordøjelige, indeholder Omega 3 og 6 fedtsyrer til pelsen og huden, derudover bidrager de til at hunden får et sundt immunsystem. Alle disse ting kan vist ikke siges om så mange andre hundekiks, så derfor er det klart disse man skal bruge hvis man vil give hunden lidt ekstra godt.

Sunde hundekiks er sikert skide dyre!

Nej nej nej, det kunne ikke være mere forkert, disse sunde hundekiks kommer i 200 grams poser og koster under 40 kroner, nogen gange billigere når de er på tilbud, så sæt ikke pris på din hund helbred og køb Eukanuba Healthy Extra som hundesnacks til din hund, pengene er sikkert tjent hjem i dyrlæge besøg som aldrig bliver til noget p.g.a. disse sunde hundekiks.

Køb Sunde hundekiks fra Eukanuba lige her

 

Se flere hundekiks her