Stort hundehus

Stort hundehusBilka har lige nu et stort hundehus til salg for kun 699 kroner, det er meget billigt for sådan et stort flot hundehus, det er lavet i robust plastik og plastikken er UV afvisende så farven på hundehuset falmer ikke og bliver grimt. Som du kan se på billedet er designet sådan at det ser træ agtigt ud, og pynter faktisk i langt de fleste gårde eller haver, det er bestemt et flot stort hundehus.

Det er desuden meget nemt at samle, bare klik delene sammen og du får et solidt flot stort hundehus til din bedste ven, det er noget alle hunde bør have her i sommeren, så de kan søge derind og få lidt fred for den varme sol. Dette hundehus passer til mange størrelser hunde, det er hele 78 centimeter højt, 84,5 centimeter bredt og 80,5 centimeter dybt. Men det er bestemt ikke kun om sommeren at dette hundehus vil blive brugt af hunden, vi ved af erfaring at hunde elsker at have sit eget sted, det har de jo normalt ikke i et hus på sammen måde, her har de deres eget lille hus og tro os, de vil benytte det langt mere end du lige regner med.

Vi ved ikke hvor mange og hvor længe Bilka kører med dette tilbud, så det er med at få fat i et mens det er tilgængeligt.

Køb et stort hundehus her