Sikkerhedssele til hund

Sikkerhedssele til hundI dag findes der ikke nogen lov som siger man skal spænde sin hund fast i bilen når man kører, men på trods af dette er det bestemt det bedste for alle, både for hunden, eventuelle passager og dig selv som fører, en hund på 30 kilo som kommer flyvende ind i dig bagfra, hvis man skulle køre galt, kan gøre ekstrem skade. Så for både hunden og din egen skyld så køb en sikkerhedssele til hund og brug 3 sekunder på at spænde hunden fast inden afgang, det er så god en ide!

Denne sikkerhedssele til hund som vi har fundet er ret smart, den kan naturligvis også benyttes som almindelig sele til gåture, og der er tilmed indsyet tråde med reflekser så den er synlig i mørket. Men det smarte er, at der medfølger en strop som kan spændes på og kobles i bilens sikkerhedssele, så er hunden og du bedre beskyttet ved et eventuelt uheld. Den fåes i mange forskellige størrelser, og det er meget vigtigt du vælger den rette størrelse så sikkerheden er i top, der er også valgmuligheder for en masse forskellige farver, så moden er på plads og passer til bilen.

Lidt bonus info om hvad der kan ske ved uheld uden en sikkerhedssele til hund:

Det er utroligt hvad der rent fysisk sker hvis man, gud forbyde det, skulle kollidere med en anden bil, man kan som hovedregel sige at genstande eller dyr og mennesker for den sags skyld, bliver 24 gange så tunge når de flyver fremad, og det er kun ved 50 km/t vi snakker om, det er faktisk ret tankevækkende, for det vil sige en hund på 30 kilo vil komme med en kraft som svarer til 720 kilo når den rammer dig eller en del af dig, så det er ikke uden grund man råder folk til at bruge en sikkerhedssele til hund!

Grunden til der ikke er en lov om dette, er at man ikke kan lovgive om alt, nogengange må mennesker også selv bruge deres sunde fornuft og tage forholdsregler, dette er en af gangene, så tag dine forholdsregler, spændt alt fast i bilen inden afgang, både store genstande og hunden.

Køb en sikkerhedssele til hund lige her