Sele til marsvin og kaniner

Sele til marsvin og kaninerDu har måske ikke tænkt over det, men med en sele til marsvin og kaniner kan du tage hygge gåture med dit kæledyr, man behøver ikke have en hund for at gå ture med sit kæledyr, en kanin eller et marsvin vil nyde en gåtur præcis ligeså meget som en hund. Det at komme væk fra buret og få nydelsen af nye dufte, lugten af andre dyr o.s.v. er godt for alle slags kæledyr, så med en sele til marsvin og kaniner kan du give dit kæledyr den fornøjelse som det er!

Marsvin og kaniner er jo ikke verdens aktiveste dyr i et bur, så alene den motion en god gåtur vil give dit kæledyr er så meget værd, styrker kæledyrets muskler og samtidig knytter det dit bånd til dit kæledyr, også er det bare sjovt at komme ud og møde andre mennesker på turen, de vil helt sikkert også finde din kanin eller marsvin spændende.

Denne sele til marsvin og kaniner er justerbar så vil passe til stort set alle kaniner og marsvin, den er lavet i stærkt nylon og til en pris på 25 kroner får du en sele som sikkert vil holde resten af dit liv, så der er i virkeligheden ikke så meget at tænke over, få købt denne sele til marsvin og kaniner og gå gode ture med dit kære kæledyr!

Køb en sele til marsvin og kaniner her