Reflekser til hunde

Reflekser til hunde
En refleksvest fra Buster

Går man ofte med sin hund om aftenen, så er det nødvendigt at have en form for beskyttelse så hunden kan ses, præcis som vi mennesker skal have når vi færdes i mørke, alt andet er uansvarligt og kan føre til slemme uheld hvor både hund og menneske kommer slemt til skade. Reflekser til hunde er billige, nemme at benytte og viser du er en ansvarlig hundeejer. Sådan en vest som denne er, burde være standardudstyr i enhver hundeejers hjem, tag vesten på hunden, det tager 1 min og du kan gå udenfor selv efter solen er gået ned, uden fare og risiko for at blive påkørt.

Reflekser til hunde er ikke lovpligtige, selvom vi mener sådan noget netop burde være lovpligtigt, men det er bare vores holdning, en hund kan komme slemt til skade ved påkørsel, men det kan bestemt også gå slemt ud over dem i bilen som påkører hunden, så en lille ting som reflekser til hunde kan gøre en kæmpe forskel om hvorvidt et uheld lurer eller ej. Denne vest kommer i 5 forskellige størrelser, så alle hunde burde være dækket ind, den er maskin vaskbar så intet problem i at holde den ren, den er meget billig men super effektiv, så har man ikke en derhjemme, så se af at komme ind og få købt en!

Andre reflekser til hunde

Der findes mange typer af reflekser til hunde, en del lige til at klikke i halsbåndet, derfindes lys, altså LED som lyser og gør hunden synlig på den måde, men vi mener en stor tydelig vest som denne er at foretrække, men skulle man have lyst til at se udvalget af de forskellige reflekser til hund, så kan de ses lige her!

Køb en refleksvest til din hund her

 

NB: Reflekser til hunde er nødvendige for enhver ansvarlig hundeejer!