Pronature hundefoder

Mange leder efter noget spændende, noget nyt, noget man vil give til hunden for at være speciel, men nogen gange er det bare bedre at tage ting for det de er, har man ikke problemer med hunden og denne kan klare at spise normalt, så er Pronature hundefoder måske noget for dig. For Pronature hundefoder er hundemad i ordets klassiske forstand, ikke nogen dikkedarer, ikke noget med Barf og Speciel Motion (jegskalkommeefterdig) fine fancy ting, det er hundefoder som gør hunden mæt samtidig med den gavner hunden på mange områder, giver den det som en hund har brug for i form af vitaminer, syrer og alt det vigtige.

Pronature hundefoder kommer i store sække på 15 kilo, det er som skrevet før, formålet at hunden skal blive mæt og du som hundejer ikke skal rende og købe de fimsede poser med 3.5 kilo til 1000 kroner, du får 15 kilo for under 500 kroner, og det er med garanti ligeså godt som det dyre hundefoder. I vores øjne er det kun hvis hunden har allergier eller andre lidelser som gør at denne ikke kan tåle normalt hundemad at man bør kigge på alt det andet, ingen grund til at gøre det til en videnskab at købe hundefoder, det er hvad det er!

Pronature hundefoder solidt produkt uden dikkedarer

Pronature hundefoderDe tilbyder hundemad til hvalpe, voksne og senior hunde, igen simpelt og hvad der er nødvendigt, det er fint og flot med de hundemads producenter som laver til specifikke racer og fører sig frem, og ideen er fin nok hvis man vil betale meget mere for at få usandsynlig lille forskelle i sit hundefoder, race til race er små bitte nuancer i hvad de behøver, men vil man betale for det, så fint med os, vi bestemmer ikke over hvad folk gør.

Pronature er produceret i Canada af et firma som startede helt tilbage i 1969 med at producere dyremad, så de har erfaring og er super dygtige til hvad de gør, uden at forsøge at virke som om de revolutionere verden med deres produkter. Det eneste de lover er at du ikke behøver at give din hund kost tilskud eller andet, de får det hele igennem deres hundemad, så drop alle de dyre supplementer man kan få til hunde.

Så er du på jagt efter en god solid hundemad til din hund, med det hele som den behøver, til okay priser, så er Pronature hundefoder værd at kigge på, og det er så dejligt med de store sække og man sparer penge på den måse, præcis som når vi selv køber stort ind til husholdningen.

Se hele udvalget af Pronature hundefoder her