Praktisk løbegård

Her er en virkelig praktisk løbegård til hunde, den er mest til lille/mellemstore hunde, og er nemt at samle, samt pakke væk igen, det virkelige smarte ved denne løbegård er at man sagtens kan tage den med sig på ture, for eksempel en tur til parken en dag, tag den med, saml den og luk hunden ind, så kan man roligt nyde parken og være sikker på sin hund også er ude i det fri og ikke løber væk! Så er du på udkig efter en praktisk løbegård, som kan bruges, ikke kun hjemme, men også på farten og udflugter med familien, så er denne løbegård værd at overveje!

Den fåes i 3 forskellige størrelse, så alt efter din hunds behov, er der noget til alle med mindre og mellemstore hunde, køb den endelig ikke for lille, hunde kan godt lide at have rigeligt med plads at boltre sig på. Dette er en speciel praktisk løbegård, for den kan også sagtens benyttes indendørs derhjemme, så har man problemer med hunden når den er alene hjemme, kan dette også være en løsning!

Husk altid at sørge for at hunde har adgang til vand, især hvis løbegården benyttes ude i relativt varmt vejr! Dette er en praktisk løbegård, men bør ikke benyttes til at fast hjem for hunden, altså hvor den skal opholde sig hele tiden i hele døgnet, så skal man op i noget større løbegårde før det er godt. Men som sagt, har man behov for en paktisk løbegård, som let kan flyttes og tages med rundt, så er denne perfekt til hunden, og man behøver ikke bekymre sig om hunden løber væk eller laver ballade 🙂

Praktisk løbegård eller stor løbegård?

Det er bestemt op til jer, samt hundens behov om man skal vælge en mere stationær løbegård eller gå efter en mindre transportabel type, det kommer an på jeres og hundens behov, så det er kun jer som ved hvilken type I burde vælge. Selv en relativ lille praktisk løbegård som denne er fin til mange hunde, de lider bestemt ingen overlast overhovedet af at være i denne, hvis selvfølgelig man tager hensyn til hundens behov om mad og drikke.

Praktisk løbegård
Brug din løbegård med omtake, ikke som her!

Køb en praktisk løbegård lige her

 

Kontakt os her med spørgsmål om løbegårde