Økologisk loppespray

Økologisk loppesprayDette loppemiddel er vi altså ret vilde med her på hunde og katte siden, det er økologisk og 100 procent giftfri for både dyr og mennesker, dermed kan det også benyttes til alle dyr, katte, hunde, fugle og gnavere. Det er et loppemiddel til bekæmpelse af lopper, dvs det skal bruges når kæledyret har fået lopper, det kan ikke bruges som forebyggelse middel, der skal man selv tage affære og følge alle de sædvanlige råd med vask af tekstiler og forebyggelse med de midler som man kan få, se dem her, økologisk loppespray lægger en hinde over æg, larver og lopper som gør de dør, så den klarer jobbet.

Hvorfor bruge en økologisk loppespray

Økologi og natur produkter er bare bedre, alt hvad man kan behandle med produkter som ikke indeholde de farlige gift og kemikalier bør man bruge, nogen gange må eller er man nødsaget til at ty til de midler, men kan man få alternativer som virker lige så godt, så er det absolut det bedste at gå den vej, og man slipper for at være bekymret for om børn eller andre dyr bliver syge af produktet.

Så bekæmp lopperne med en økologisk loppespray, man skal sprøjte det dirkete på dyret, gerne rigtig meget og lade det tørre ind i pelsen, så virker det helt super, og husk også at sprøjte i katten eller hundens miljø, og alle de steder hvor dyrerne normalt opholder sig, og løber man tør kan man købe en billig refill flaske med en hel liter for billige penge. Så hav dette middel klar hvis I skulle være uheldige at få lopper i huset!

Få en økologisk loppespray her