Neue Schule bid

Neue Schule bidNeue Schule bid er en ferrari indenfor bid til heste, det er bestemt ikke det billigste heste bid, men hvis man ønsker noget som virker, er lavet i kvalitet, ser godt ud og udsender stil, så er et Neue Schule bid det man ønsker. Et bid til hest er jo noget af det vigtigste hesteudstyr man kan få, det er selve kommunikationen mellem rytter og hest som biddet står for, et bid skal passe perfekt og samtidigt skal rytteren kunne finde ud af at bruge det for optimal præstation.

Hvorfor et Neue Schule bid?

Men kan starte med at anskaffe sig et Neue Schule bid, så er den del af udstyret i tip top, du får simpelthen ikke bedre, men hvad vigtigst er, du skal vælge det størrelse bid som passer til din hest, om det skal være 2 delt eller 3 delt er også noget du skal tage styilling til, det er ikke bare lige at købe et hestebid. Er du helt på bar bund, så få hjælp af en underviser eller anden på rideskolen, eller en ven som måske har erfaring med det, det vil helt sikkert hjælpe dig.

Dette bid som vi har valgt som det bedste er et Neue Schule bid, nærmere betegnet som Neue Schule Baucher bid Tranz Angled Lozenge, det er nok det bedste af det bedste for mange, men er heller ikke billigt, det er billigt hos os, men set i forhold til mange andre bid er det en klasse for sig selv, ikke kun prisen men også kvaliteten og designet.

Er det en klasse over hvad din pengepung kan klare, så kan du se alle de andre hestebid her og vælge en billigere model.

Køb dette Neue Schule bid her