Neglefil til hunde

Neglefil til hundeHvem har ikke prøvet det 🙂 At kæmpe med hunden når man skal have klippet hans kløer, det kan være en kamp ud over det sædvanlige, for mange hunde tror åbenbart de skal dø hvis man tager noget af deres kløer. Men nu er løsningen her, i hvert fald for mange, denne smarte elektriske neglefil til hunde klipper ikke kløerne, men stille og roligt filer noget af dem, på denne måde virker det ikke så brutalt som at klippe et stykke af kløerne, man sidder jo også ofte selv, og er nervøs for at klippe for langt ind, det er et værre svineri hvis man kommer til dette, det bløder og stopper ikke i mange timer derefter, for hunden bliver ved med at slikke på dem.

Denne neglefil til hunde fra Oster kommer med en smart hætte over selve filen så hundens hår omkring kløerne ikke bliver fanget i hovedet, meget smart og praktisk for det kan være et problem hvis hunden har lange hår. Den er med 2 hastigheder, så alt efter hvor rolig hunden er kan man skrue op for hastigheden, ellers tag det stille og roligt og brug den tid det tager. Den er meget støjsvag og kommer med batteri, så man ikke skal sidde og kæmpe med en ledning, derudover får man også forskellige slibesten til at sætte på, så igen kan man vælge hvor hårdt den skal tage fat, alt efter hundens kløer og dens hårdhed af kløerne.

Så er du også en af de mange som har en slåskamp hver gang hundens kløer skal trimmes, eller direkte tager til dyrlægen som jeg selv har gjort en del gange, så er der mange penge at spare ved købe denne neglefil, hunde tager langt bedre mod denne end en brutal negleklipper, det er i hvert fald min erfaring med dette. Men igen prøv den, og i værste fald og hunden overhovedet ikke vil klippes med denne neglefil til hunde, så kan den altid sælges igen.

Køb en neglefil til hunde lige her