Marv ben med fyld

Marv ben med fyld, denne ide er ikke en jeg selv har opfundet, fik den af en meget sød ekspedient i MaxiZoo for nogen år siden, jeg var inde og købe et par marv ben med fyld, altså dem man kan købe i dyre butikker færdiglavet, da jeg skulle betale fortalte hun hvordan hun selv udnyttede de tomme marv ben når hunden var færdig med dem, hun fortalte hvordan hun lavede sine specielle marv ben med fyld på en let og hurtig måde, og at hendes hund elskede at få sådan et ved specielle lejligheder!

Hvordan laver du marv ben med fyld?

Opskriften er utrolig simpel, man tager det tomme marv ben og fylder op med en god leverpostej, så en tur i fryseren en dags tid, så har du det lækreste marv ben med fyld, min egen hund elsker dem, og får altid et når jeg har været væk i længere tid, så har han noget at tage sig til den første times tid, for det tager et godt stykke tid før Ludwig har fået det tømt igen! og så er det selvfølgelig bare at gentage det, er vel selv oppe og have en 8 stykker marv ben med fyld.

Billede af mine marv ben med fyld:

Marv ben med fyld
Hjemmelavede marv ben med fyld (leverpostej)

Efterfølgende har jeg opdaget at man kan købe de lækreste frøsne marv ben med fyld hos slagteren, i hvert fald hos min lokale slagter, og bruge disse til at fylde op igen, min hund elsker de marv ben fra slagteren, der er jo lidt kød rester på og naturlig marv fyld indeni, så hvis man vil have det bedste af det bedste, så er det slagterens i mine øjne!

Men mange tak til den søde pige i MaxiZoo for tippet!!!

Send dine egne tips og tricks til os her