Luksus kradsetræ

Luksus kradsetræ
Porche modellen indenfor kradsetræer

Dette luksus kradsetræ fra Trixie er noget at det bedste du kan få, lækker kvalitet, godt udformet, din kat vil elske at kravle rundt i dette monstrom af et kradsetræ, modellen hedder Maqueda og er hele 192 cm høj, så vær sikker på I overhivedet har højde nok til dette luksus kradsetræ inden I køber det! Det er perfekt til flere katte hvis I måtte have det, størrelsen gør at op til 3 katte kan boltre sig og lege i dette katte miljø!

Katte er af natur nysgerrige, jagtende og lurevorne, de skal have steder hvor de kan hoppe, klatre og kradse lidt, ellers er det gardinerne som får turen, i dette luksus kradsetræ er der 2 huler i bunde af kradsetræet, kattene vil elske at kravle derind og ligge på lur, rummene er så store at de kan gemme sig derinde og lægge behageligt og sikkert i deres lille hule!

Dette kradsetræ er desuden så flot at det nærmest ville pynte i ethvert hjem, ikke nok med kattene får en legeplads, men du viser også at du tager dig af dine dyr med sådan et legetårn inde i stuen.

Prisen på dette Luksus kradsetræ:

Da dette er det ypperste indenfor kradsetræer til katte, så afspejler prisen naturligvis også dette en smule, denne model koster omkring 1500 kroner, men så får man altså og det bedste af det bedste til sin kat eller katte, de vil elske dig hvis du forærer dem dette kattemiljø!

Køb dit Luksus kradsetræ lige her

 

Du kan kontakte os her