Luksus hunde sofa

Luksus Hunde Sofa
Lækker hunde sofa fra Scruffs

Denne luksus hunde sofa er noget at toppen inden for hunde møbler, det lækre imiteret læder giver en kølig effekt, noget som de fleste hunde foretrækker at omgåes, de høje vægge rundt om sofaen gør at hunde får fin støtte og kan lægge i mange forskellige positioner, et møbel som også passer ind i langt de fleste hjem, for med de fine detaljer som indsyede knapper og runde fødder, pynter den i ethvert rum i hjemmet, hunde vil elske denne luksus hunde sofa!

Information om denne luksus hunde sofa:

Der er flere ting som kan gøre at du måtte foretrække denne sofa frem for mange andre på markedet! Betrækket til puden er nemt at tage af og vakse i vaskemaskinen når dette er blevet snavset, den er desuden meget nem og hurtig at tørre af med en klud, og den vil altid fremstå flot og tiltrækkende hvis man bruger minimal tid til at vedligeholde den!

Denne luksus hunde sofa er rent prismæssigt et lidt over middel produkt, og det kan mærkes og ses på sofaen at den koster en smule, men med sådan en i soveværelset eller i stuen kan din hund føle sig som en konge, når du lægger med hovedet på siden og kigger på jer mennekser. Hundens nye lille hule!

Køb din luksus hunde sofa nu lige her

 

Kontakt os her med spørgsmål eller andet!