Loppespray fra Biospotix

loppespray
Forebyggende loppespray

Denne loppespray fra Biospotix er rigtig god i kombination med andre produkter, denne loppespray fjerner både tæger og lopper fra hundens daglige miljø, det være sig bilen, huset, hundegården eller andre steder hunden normalt opholder sig i hverdagen! Hvad mange ikke er klar over, er at lopper ikke opholder sig på selve hunden mere end max 15% af tiden, resten af tiden hopper de rundt i hundens daglige væresteder, lægger æg og hygger sig der, netop derfor er denne loppespray det perfekte middel til at bekæmpe kommende og nyværende lopper!

Brug dog aldrig denne loppespray på selve hunden, der skal man benytte en loppeshampoo eller andet middel til at fjerne lopperne i hundens pels, så denne loppespray er et trin af to mod at fjerne alle lopperne og tægerne i hundens miljø!

Effekten af denne loppespray:

Denne loppespray bekæmper lopper i op til 2 måneder efter man har sprayet, og bekæmper æg og larver i helt op til et halvt år, så den er virkelig effektiv, men husk det hjælper ikke kun at bruge denne loppespray alene, man skal kombinere det med noget som bekæmper lopperne på hunden!

Loppesprayen indeholder naturlige ingredienser, så ingen fare for at skade noget i huset og er meget allergivenlig.

Køb denne loppespray nu

 

Kontakt os her med spørgsmål om denne loppespray