Loppekur til katte

Loppekur til katteDen bedste effektiv loppekur til katte er med frontline combo vet, det er et kombineret middel som både virker forebyggende, men kan også bruges når katten har fået lopper, så det er faktisk det eneste loppemiddel til katte som du behøver i medicinskabet, dog er det måske en ide at kombinere med en loppespray som kan ses her, denne dræber lopperne i hjemmet og hundens miljø, så er man på den sikre side!

Vi katteejere har sikkert alle prøvet det, katten får lopper, de hopper også på en selv og kribler og krabler, det er et mareridt, de skal bare udryddes hurtigst muligt og mest for kattens skyld, det må være 10 gange værre for den at have lopper, så det er bare med at komme igang med en loppekur til katte i det tilfælde, og her er dette produkt absolut en ferrari indenfor dette felt, 1 døgn så er man videre og katten er glad igen!

Frontline Combo Vet virker ikke kun mod lopper, det er også super effektivt mod flåter, det både beskytter mod og dræber flåter på katten indenfor 48 timer, lus klarer Frontline på kun 24 timer, så det er nok det mest effektive loppemiddel til katte som man kan få på markedet. Derudover beskytter det videre derefter, helt op til 4 uger beskytter det mod nye loppeangreb og op til 2 uger mod nye flåter, ud over alt dette så er midlet utroligt nemt at bruge, ikke noget med bad eller smøre katten ind osv. man drypper blot en af de medfølgende pipetter i kattens nakke også er kuren i gang!

Frontline Combo Vet er et lægemiddel, også derfor det er så effektivt, så vil du have noget som bare virker, og ikke skal igennem alle de andre alternative midler, så er behandling af lus og lopper i hjemmet, helt sikkert det nemmeste med Frontline.

Køb denne loppekur til katte her