Forebyggende loppehalsbånd til katte

Hvorfor vente til katten har fået lopper eller lus, bekæmp lopperne inden de får fodfæste i katten med et loppehalsbånd til katte fra Biospotix, dette smarte halsbånd er et loppemiddel til katte som virker med naturlige ingredienser, der er ikke parfume eller gift i dette halsbånd, det er smart sammensat af olier som gør at lopperne og lusene ikke kan få luft i og omkring din kat, så bærer din kat sådan et loppehalsbånd til katte, så er du næsten 100 procent sikker på at katten slipper fri for lopperne.

Information om dette loppehalsbånd:

LoppehalsbåndDet kan klare at komme i vand kontakt, og virker i omkring 3-4 måneder, så længe er det aktivt og bekæmper lopper, lus og flåter. Da det er natur baseret genere det ikke katten på nogen måder, de natur baserede produkter vinder mere og mere frem, for nogen undersøgelser har vist at de mere "giftige" loppemiddler indeholder kemikalier som kan påvirke kattens krop på en mindre uheldig måde, vi er fans af natur produkter da der ikke er nogen grund til at tage chancen så lang tid man kan ordne det naturligt!

Katten/killingerne skal være over 3 måneder gamle før dette lopphalsbånd må benyttes, og selve metoden man giver sin kat det på er meget simpel, sæt det omkring kattens hals, lås det så du kan have 2-3 fingre imellem kattens hals og halsbåndet, klip derefter resten af loppehalsbåndet af, dette kan bruges til at bekæmpe lopper og lus andre steder, f.eks. et sted hvor katten opholder sig meget, ingen grund til at smide denne stump ud, den er faktisk meget nyttig.

Køb et loppehalsbånd nu