Løbetidsbukser til hund

LøbetidsbukserAlle med hunhund kender det, det drypper, sviner lidt pist og hist, det er umuligt at undgå hvis man ikke har det rette tøj til det, og det tøj findes heldigvis, en hund i løbetid kan ikke undgå at dryppe lidt, og så snart man ser tegn på løbetid bør man tage forholdsregler og give sin tæve løbetidsbukser på, ellers risikere man pletter som ikke er sjove at få væk igen!

Løbetidsbukser, hvornår?

Det er heldigvis ret nemt at se hvornår tæven er på vej i løbetid, så snart hendes kønsorganer hæver op og der kommer lidt blodigt flåd fra skeden, så er det tid til løbetidsbukserne, dette tid kalder forbrunst og er den tid hun tiltrækker han hunde, men vil dog ikke lade dem bestige hende endnu! Det varer typisk 9 dage forbrunsten også kommer selve brunst perioden som også varer omkring 9 dage, her kommer en del flåd fra skeden, både gult og blodigt, så især i denne periode skal hunden bære bukserne. Det er også i denne periode at tæven vil lade andre hunde bestige hende, så ønsker man dette kræver det lidt koordination med bukserne!

Lige nu har DogShop nogen rigtig gode løbetidsbukser til hunde, meget billige men stadig af ypperste kvalitet, og de er yderst nemme at tage af og putte på hunden, de hedder Buster løbetidsbukser og man kan købe bind som passer perfekt i dem ved siden af, alle os som har prøvet med toilet papir eller køkkenrulle som suge materiale, ved at det ikke er verdens nemmeste opgave at tilpasse til bukserne, og da man kan få bind som er bedre og tilpasset til under 2 kroner stykket, så er det ikke værd at bruge tid på.

Køb løbetidsbukser til din hund