Løbegård til store hunde

Løbegård til store hunde
Kæmpe løbegård til kæmpe hunde

Denne løbegård er super til større hunde, eller et par stykker der er mellemstore, den er så stor at der rent faktisk er plads til de kan lege lidt i den! Med næsten 4 meter i længden og over 2 meter i bredden så er der bestemt plads til lidt sjov, og denne løbegård til store hunde er næsten 2 meter i højden så man skal ikke bekymre sig om at de hopper over medmindre man har en meget atletisk hund!

Løbegården er perfekt til hundeejere som gerne vil have deres hunde ude når de selv er væk fra hjemmet, hunde har det bedst udenfor og trives bedst i den friske luft, derfor gør denne løbegård til store hunde alle hundeejere en tjeneste, for man kan med sikkerhed i sjælen efterlade sine hunde i denne, ingen fare for de løber væk eller nogen lukker dem ud, man kan blot montere en lås ved døren.

En løbegård til store hunde kan være tiltrængt for mange, for er man ved noget inde i huset, bygge om, gøre rent eller andet som kræver sin koncentration, kan det være en befrielse at hundene er væk imens, ikke fordi man ikke elsker sine hunde, men man kan direkte få stress over store hunde som tønser rundt mens man forsøger at arbejde.

Løbegård til store hunde og ferie

En løbegård til store hunde kan også tages med på ferie og samles ved sommerhuset, så man ikke skal undvære sine kære hunde på ferien, den er relativ nem at samle og skille ad, så den kan sagtens medbringes på ferier hvor der er plads til sådan en løbegård til store hunde!

Køb din løbegård til store hunde lige her

 

Find flere løbegårde til store og små hunde her