Løbegård til hund

Løbegård til hundEn løbegård til hund skal være flere ting, den skal være solid så hunden ikke kan stikke af, den skal være tilpas stor så hunden har bevægelsesfrihed, den skal være nem at samle og flytte. Denne løbegård overholder alle disse krav, den er bund solid og nem at samle og lavet af aluminium så den ikke vejer mere end nødvendigt. Selve rammen er lavet i galvaniseret stål så den forbliver flot og skinnene trods dårligt værd og varigt brug udendørs!

En løbegård til hund skal desuden have en god størrelse, denne løbegård måler 229 cm i bredde, 229 cm i længden og hele 122 cm i højden, så har man en mellemstor hund burde den have godt med plads til at boltre sig på, og det ville være ren luksus for en mindre hund. Det er meget vigtigt man køber en løbegård til hund i en god størrelse for ellers vil hunden aldrig have det tilpas godt derinde, så hellere få en løbegård der er lidt for stor end lidt for lille.

Løbegård til hund eller....

Denne løbegård til hund kan også sagtens bruges til katte, her skal man dog købe et seperat dækken til toppen så katten ikke bare kravler over. Dækkenet er egentligt beregnet til at beskytte hunde mod solens stråler, men kan med lethed benyttes til at holde katten inde i løbegården.

Denne løbegård er også perfekt til et kuld hvalpe, de vil elske at være udenfor om sommeren og nyde den friske luft, samtidig med at man får glæden af at have dem hos sig hvis man selv er i haven eller bare solbader lidt, en sådan løbegård bør enhver hundeejer have, så slipper man for at holdeøje med hundene konstant og kan selv nyde det gode vejr.

Køb denne løbegård til hund lige her

 

Se flere fine løbegårde til hunde her