Lakseolie til kat

Lakseolie til katEr du en af dem der har problemet: min kat har skæl? Så er du kommet til den rette hjemmeside, lakseolie til kat er et kosttilskud som er så gavnligt at det ville være dumt ikke at give sin kat dette, det er billigt og effektivt, forsyner din kat med fedtsyrer som er særligt gavnlige for katte, det er naturligt fremstillet så indeholder ingen tilsætningsstoffer, katten vil elske at spise det for det smager godt, ja man kunne blive ved, der er faktisk kun gode ting at sige om lakseolie til en kat!

Lakseolie til kat hjælper mod fældning, skæl og irritationer i kattens hud og kan være virkelig godt for katte med gigtproblemer pga. det store indhold af Omega 3 og 6 umættede fedtsyrer, disse syrer er ofte nogen som katten ikke får nok af igennem den normale kost, så at tilføje et lille kosttilskud som dette lakseolie kan betyde mere end man lige aner!

Dette olie kan også let kombineres med BARF foder, hvis du giver din kat denne slags, for dette er 100% naturligt og passer fint ind i konceptet BARF. Efter kun få uger brug at lakseolie vil din kat få tydelig flottere og mere skinnede pels, samt blød og sund hud, olien kommer i en dunk med en smart pumpe, så det er let lige at pumpe doseringen ud over kattens mad hver dag, det tager faktisk kun 10 sekunder, så ingen besvær i at gøre din kat sundere og flottere på samme tid!

Køb Lakseolie til kat her

 

Kontakt os her med spørgsmål