Kylling og kalkun

Kylling og kalkunDisse lækre kattegodbidder kommer fra England, et firma med 30 års erfaring indenfor hunde og kattemad, samt snacks til begge, får dem til at være nogen af de bedste indenfor dette felt, Natures menu som deres produkter kaldes, er absolut nogen af de lækreste indenfor feltet, og det gælder sig både for deres kæledyrs foder og godbidder.

Disse kattegodbidder er med Kylling og kalkun, og noget at det specielle som er ved deres snacks er at de indeholder 95% kød og det gør at din kat vil elske dem, alene duften fra disse godbidder kan få selv katteejere til at have lyst til at tage en bid af dem. De indeholder ingen kunstige smagsstoffer eller farver, derudover er de glutenfri så hvis din kat har problemer med gluten, kan du alligevel forkæle din kat med disse lækre snacks med kylling og kalkun.

Er du på jagt efter luksus godbidder til din kat, så har du netop fundet dem her, det bliver ikke bedre når vi snakker om snacks til at forkæle sin kat med, brug dem som forkælelse eller til at belønne din kat når du træner den til bestemte ting, det vil helt sikkert virke.

Køb kylling og kalkun kattegodbidder her