Kradsebræt

Dette kradsebræt til væg er smart og billigt, de fleste katteejere inklusiv jeg selv ved hvor vigtigt det er at katten har noget rundt om i hele huset som de kan kradse i, de gør det af natur det nærmeste sted hvor der er noget som kan kradses, derfor skal man have flere kradsetræer / kradsebræt fordelt rundt om i hjemmet, for en kat går ikke lige 30 meter for at komme ind til det eneste kradse sted i huset.

Nødvendigheden af et kradsebræt

KradsebrætVores råd er at have et flot stort kradsetræ centralt i huset, f.eks. sådan et som dette: klik her for at se det. Derudover have nogen fine kradsebræt i de andre rum, som soveværelset, et i køkkenet o.s.v. Så har katten altid adgang til et sted hvor det er "lovligt" at kradse. Det er netop her dette kradsebræt kommer ind i billedet, for det er smart, det kan sættes på alle hjørner rundt om i hjemmet, meget nemt og hurtigt, og med blot lidt træning kan du sagtens få katten til at benytte sig af disse i stedet for din sofa eller gulvtæppe, det er netop det som er svært hvis man ikke har kradsebræt rundt omkring, for så tager katten altså dine fine ting, de gør det jo ikke for at splitte det ad eller være irriterende, de gør det for at pleje og stimulere deres kløer, så giv dem muligheden for dette på denne måde.

Dette kradsebræt er 52 centimeter højt så det passer perfekt de fleste steder, køb nogen stykker hvis du har problemer med at katten bruger dit fine interiør til kradsetræ, så er dette problem løst og du, samt katten er glade og tilfredse, den smule penge er godt givet ud i længden.

Få dette praktiske kradsebræt lige her