Senior Care - Kosttilskud til gamle katte

Gamle katte
Ingen grund til din gamle kat hænger med mulen, giv den Senior Care

Senior Care er et kosttilskud særligt nyttigt til gamle katte, vi kender det jo alle, vi bliver alle ældre, og leddene, ja hele kroppen bliver slidt, det hele bliver lidt sværere pga alderdom. Men heldigvis er der råd for det, og kosttilskud kan gøre en gammel krop lidt mere fight for fight igen! Ældre katte får også gigt i en grad, deres immunforsvar er ikke hvad det har været, sygdomme kommer lettere pga dette, og ældre katte sover længere fordi hvilen giver dem ny energi, men med Senior Care kosttilskud til gamle katte giver du katten alt dette uden den behøver sove hele dagen!

VetIQ som firmaet hedder, der har produceret produktet er kendt for deres natur baserede produkter, de er lavet af naturlige ingredienser og sammensat unikt af disse så de giver katte et bedre helbred over hele linien, og det vildeste ved deres produkter er at de virker bedre end dem fremstillet af skumle kemikaler som man ellers putter i sin kat, altid brug naturlige produkter hvis disse findes som alternativ til de andre! Din kat vil takke dig for det.

Hvad er specielt ved gamle katte?

VetIQ Senior Care er et af disse produkter, det er lavet specielt til hunde og katte der er ældre end 6 år, alle de skavanker som kommer efter de 6 år kan forbedres tydeligt og næsten fjernes mange af dem, med et produkt som dette kosttilskud til gamle katte. VetIQ indeholder ingredienser som Chondroitin, Glucosamin og musling, alle bevist at styrke immunforsvaret, slitage, gigt og hjernes funktion. Derudover indeholder det en lang række af amino syrer, mineraler, vitaminer samt Ginseng. Alt sammen noget som er dokumenteret til at have en gavnlig effekt på ældre katte.

Man modtager 45 tabletter for 168 kroner også er man sikker på at sin gamle ven kan leve de sidste år på toppen, intet værre end at se gamle katte som blot sover hele dagen og næsten ikke orker at rejse sig pga smerten og besværligheden af dette, hjælp din kat til den bedste tid også i slutningen med dette kosttilskud til gamle katte.

Køb Senior Care - Kosttilskud til gamle katte