Klorofyl tabletter

Disse tabletter er lidt specielle, personligt ikke nogen jeg ville bruge, da jeg intet har imod lugten af hund og alle dens aromaer som følger med, eneste grund til jeg ville benytte disse skulle være for den egenskab at de giver hunden en blank pels. Men når det er sagt findes der hunde som "lugter" mere end andre, og mennesker som ikke bryder sig om diverse lugte som en hund har, hvis man har et problem med lugten af hund, men stadig meget gerne vil have en hund, eller familien gerne vil, så er disse Klorofyl tabletter lige noget for jer!

Klorofyl tabletter fjerner mange lugte som kommer fra en hund, eller i hvert fald reducere disse lugte, så man sikkert kan leve med dem. De fjerner dårlig ånde fra hunde, reducere lugten af hundes afføring og urin betydeligt, giver en blank pels grundet de mange vitaminer og grøntsager i disse Klorofyl tabletter, så et oplagt hunde kosttilskud hvis man gerne vil komme lettere igennem dagen uden disse lugte!

De koster kun omkring en halvtredser for et glas, så helt sikkert noget man kan afprøve og se effekten af Klorofyl tabletter, og beslutte sig om det skal være et fast kosttilskud til sin hund!

Klorofyl tabletter afhjælper dårlig ånde:

Klorofyl tabletter
Kom lugt problemerne til livs!

Køb Klorofyl tabletter lige her

 

Kontakt os med spøgsmål om disse tabletter