Kattetransport

Næsten alle katteejere har en katte transportkasse og det med god grund, det er næsten umuligt at medbringe sin kat udenfor huset og holde styr på den, det er jo ikke lige som med en hund, der (nogen hunde) trods alt bliver ved sig hvis man snakker til dem. Så vi har lavet denne side med alle de bedste redskaber til at få en god transport af kat, når man nu skal ud i offentligheden med katten, det være sig til dyrlægen, besøg hos venner med andre katte og lignende.

En katte transportkasse kan købes i mange versioner, lige fra de helt billige tansportkasser til de meget dyre, som altid får man som regel hvad man betaler for, og de dyre har da også en del flere funktioner end de billigere, men også designet er der stor forskel på, er man ligeglad med dette kan det ofte bedste betale sig at købe noget billigt til sin kattetransport.

Katte transportkasseTil højre ses en typisk katte transportkasse, en af de dyrere men bestemt også en af de bedste transportkasser til katte, nedenfor vil du finde alle de forskellige redskaber til at transportere din kat omkring, lige fra de dyre til de billige, så der er noget at vælge imellem, men der er også alt det forskellige tilbehør som man får brug for når man er ude med katten. Det være sig alt fra tisseundelag, ting til bilen og transportkasser til cyklen, men så bliver man også ordenligt udrustet når man er på farten med katten.

Men tilbage til emnet om en katte transportkasse, for vi vil da lige vise en mere bare for at give jer en ide om udvalget, nedenfor ses en billigere udgave men som egentligt gør præcis det  samme som den dyr, forskellen er blot at man kan trække rundt med den dyrere transportkasse, så det er sådan småting man skal gøre op med sig selv om man behøver, og det skal gøres, for tro os, man fortryder hurtigt et køb hvis ikke man har taget højde for disse ting inden købet.

Er kattetransport nødvendigt?

KattetransportJa det er et godt spørgsmål, men næsten alle kender det jo, man skal til dyrlægen, så er en katte transportkasse altså uundværlig, der er ikke andre nemme måder at medbringe sit kat på desværre. Vi vil også slå et slag for hvorfor man bør have en i husstanden, før vi fik en selv havde vi aldrig katten med nogensteder, efter vi fik en, netop for dyrlæge besøg, har vi ofte taget katten med til venner og familie med børn, de elsker at lege og kæle med katten, især dem som ikke selv har dyr i huset, det er faktisk et super hit for os at tage katten med, selvfølgelig kun til dem som ønsker det.

Så kig på de forskellige redskaber til kattetransport herunder, du vil helt sikkert finde noget du kan bruge hvis ikke du allerede har det i husstanden, vi har listet en bred vifte af det hele og opdatere selvfølgelig med nye emner med jævne mellemrum, skriv gerne til os her, hvis I måtte have spørgsmål eller andet angående kattetransport!


 • Katte taske
  Katte taske Eksklusiv katte taske fra Designed by Lotte, og alle der kender Designed by Lotte ved at man får absolut topklasse kvalitet og design når man køber deres produkter, […]
 • Transportkasse til kat
  Transportkasse til kat En IATA godkendt transportkasse til kat er nødvendig hvis du skal have katten med ud og rejse med fly, og det er denne transportkasse til kat, det […]
 • Cykelkurv til hund
  Cykelkurv til hund Har du ingen bil og bruger en cykel til at komme rundt med i det daglige? Så er en cykelkurv til hund den perfekte løsning. Blot fordi […]
 • Den bedste katte transportkasse
  Den bedste katte transportkasse Denne hunde og katte trolley fra Trixie må siges at være det absolut bedste der er indenfor katte transportkasse kategorien, det er det rene luksus for […]