Kattetis

kattetisFjern det skjulte kattetis og lugten med denne smarte lygte, vi katteejere kender det vel alle, lad os bare være ærlige, den der lille lugt af kattetis som der er i hjemmet, man gør hvad man kan og fjerner selvfølgelig alt det kattetis som man kan se og tager katten i at komme af med. Men der vil altid være nogen små strint rundt omkring som vi ikke lige kan se, og de kan altså lugte lidt, ikke så gennemtrængende at det er et kæmpe problem, men for en person som kommer på besøg, som ikke er vant til katte, kan det lugte ret ubehageligt.

Bekæmp det kattetis

Heldigvis er løsningen lige her, denne smarte lygte lyser nemlig med UV stråler og UV stråler har den specielle effekt på kattetis at rammes det af UV lyset fra lygten, så lyser det op med en gul-grøn farve, det er ikke til at overse, og på den måde kan området rengøres, et område som ellers sikkert aldrig var blevet rengjort uden denne lygte! Selve brugen af lygten er ret simpel, en sen aften hvor der er blevet mørkt udenfor, så sluk alt lys i rummet og gå rundt med lygten, lys alle de oplagte steder som ved panelerne og i møblerne, du vil nok helt sikkert finde lidt kattetis her og der, marker stederne med f.eks. en snor, så kan du bagefter eller dagen efter rengøre stederne og få et dejligt lugtefrit hjem igen.

Brug de hjælpemidler der er tilgængelig i kampen mod kattetis, det er næsten umuligt at få det hele væk uden lidt teknisk hjælp, og det får du netop af denne smarte UV lygte!

Køb en UV lygte og fjern det kattetis