Kattesmykker

Mange synes måske det er for meget med smykker til katte, men vi har nu en anden holdning her på siden, der er da intet finere end en lettere pyntet kat, det ser så sødt ud og giver katten lidt stil og klasse, og i bund og grund er det bare super charmerende til en kat synes vi, samt gør det at din kat adskiller sig lidt fra alle de andre katte, lidt pynt har altid klædt og det gælder både for mennesker, hunde og katte.

Man kan få mange forskellige kattesmykker, det gælder lige fra katte ørering til smukke katte tegn (ID-tegn), nu hvor vi er inde på ID tegn, så er det ikke lovpligtigt at katten skal bære et, ej heller skal man have ansvarforsikring på en kat, men lige mht. ID tegn så er det en absolut god ide, der er så mange katte som bliver væk i Danmark, bare se alle de sedler som hænger rundt omkring i supermarkeder og andre steder med efterlysninger på katte. Det gælder faktisk især for indekatte, altså katte som altid er indenfor, disse er langt overrepræsenteret i statestikken om forsvundne katte, så har du en indekat så overvej et ID tegn, de bliver "lidt nemmere" væk hvis de endelig kommer udenfor, de er jo ikke vant til at færdes derude alene.

KattesmykkerHvor finder du disse kattesmykker

Kattesmykker er heldigvis ikke så dyre, og vil man gerne have gjort sin kat lidt speciel så er det bare med at gå på jagt efter specielle smykker, vi prøver at finde de mest unikke og flotte smykker til denne side, du kan se dem alle her for neden på denne side, der vil løbende komme flere til, så kig ind med mellemrun og se alle de nye kattesmykker. Man behøver dog måske ikke at gå så vidt som med denne kat til højre, men den ser nu lidt badass ud 🙂

Kattesmykker skal jo hænge på noget, og det oplagte er et halsbånd til katte, og disse kan man også finde her på siden, der findes faktisk så utroligt mange flotte, søde charmerende kattehalsbånd at det er helt vildt, så find det som passer til din kat, eller have en 3-4 stykker man kan skifte imellem, de er heller ikke så dyre men pynter virkelig på den kat. Det er jo faktisk også praktisk med et kattehalsbånd, så kan man gå en tur med katten, nogen mener måske det at gå tur med sin kat er for meget, men hvorfor dog ikke, det er hyggeligt og man gør det jo med hunde, så hvorfor ikke bruge lidt hyggetid med sin kat på en god gåtur.

Kontakt os her med spørgsmål om kattesmykker

Udvalget af kattesmykker


  • Kattehalsbånd med sten
    Kattehalsbånd med sten Dette flotte kattehalsbånd med sten fra swarovski stråler som om det var diamanter, det vil med garanti klæde enhver kat, der er 2 rækker swarovski sten som går […]