Kattemalt mod hårbolde

Kattemalt mod hårbolde
Produkt af Trixie

Kattemalt mod hårbolde er langt mere end en katte godbid, denne har udover, at være utrolig velsmagende, også en forebyggende effekt mod hårbolde. Hårbolde er bolde af hår som kan opstå når din kat renser sin pels ved at slikke på denne, disse hårbolde kan give forstoppelse, tynd mave, eller opkast hos din kat, så det er sådanne hårbolde vi vil undgå.

Den forhindrer som sagt opståen af hårbolde, men udover dette øger den også fordøjelsen, så kattemalt mod hårbolde er blot en af mange katte godbidder man bør have i sit katte godbids arsenal, selve tuben indeholder 240 gram pasta, og for at forebygge hårbolde skal katten kun have 2-4 gram om dagen, så sådan en tube holder i lang tid. Hvis katten skulle få symtomer af forstoppelse eller tynd mave, så øg den daglige dosis til cirka 8-10 gram om dagen, så burde der være gode chancer for at katten bliver frisk igen! Ellers opsøg dyrelæge.

Skal jeg bruge kattemalt mod hårbolde?

Kattemalt mod hårbolde er lavet af Trixie, det kendte mærke som er stor leverandør af katte produkter, så der er en vis garant for at det er den rene vare.

Så eventuelt kombiner dette middel med andre slags katte godbidder, så bliver din kat stærkere, og kan modstå lidt flere udfordringer i hverdagen!

Køb kattemalt mod hårbolde lige her

 

Kontakt os her med spørgsmål om hårbolde