Kattemælks erstatning

Kattemælks erstatning
Kattemælks erstatning fra Trixie

Måske man ikke tænker over det, men hvorfor skulle katte ikke også have behov for kattemælks erstatning, der er utallige eksempler på hvordan det kunne blive nødvendigt at købe modermælks erstatning til sine killinger, det være sig hvis moderen (kattemor) er en ældre svag kat som ikke kan levere nok mælk til killingerne, forældre løse killinger hvor moderen beklageligvis er gået bort under fødslen, killinger som bare ikke tager nok på kan lokkes med kattemælks erstatning og få lidt sul på kroppen på denne måde!

Denne kattemælks erstaning er lavet af mejeriprodukter og er meget nærende overfor killinger, indeholder alle de proteiner og vitaminer som er nødvendige, samt er den yderst nemt at bruge, følg blot den grundige vejledning som følger med. Så har du kattekillinger som har behov for ekstra mælk så er dette produkt det tætteste du kommer på den rigtige vare, og denne kattemælks erstatning er samtidigt er den utrolig billig, så absolut ingen grund til at lade killingerne sulte.

NB: Køb aldrig menneske modermælks erstatning til dine katte, der er forskel på disse produkter og killinger kan ikke fordøje modermælks erstatning til mennesker pga. meget højt mælkesukker indhold!

Hvem laver denne kattemælks erstatning?

Produktet er fra Trixie, hvilket alene af navnet udsender kvalitet, de er førerende indenfor kæledyrs produkter og det med god grund, deres lange erfaring og dedikation tilkæledyr gør at Trixie mærket udgyder kvalitet i stor stil!

Køb kattemælks erstatning lige her

 

Find flere katte kosttilskud her