Kattelegetøj med motor til din kat

Kattelegetøj med motorDette kattelegetøj med motor er smart, det kan holde din kat aktiveret i meget lang tid, uden du skal sidde og svinge med en pind, vi fleste gider jo kun dette i få minutter hvorefter katten ikke får mere motion, med denne lille maskine klarer den opgaven for dig, den kommer endda med fjernbetjening, så det eneste man skal gøre er at trykke på en knap, så holder den katten aktiveret i XX antal minutter, den styrker kattens naturlige jagt instinkt og sørger for at katten får rørt sig og styrket sine muskler, brug denne 10 minutter om dagen og katten vil få et langt bedre helbred uden du skal bruge tid på det! Du skal blot nyde udsigten som er at se din kat more sig og jagte fjeren i enden på maskinen, ret sjovt syn.

Hvordan virker dette Kattelegetøj med motor?

Når du starter maskinen vil fjeren køre enten frem og tilbage eller rundt i cirkel, så det er et varierende kattelegetøj med motor, som din kat ikke bliver trær af med det samme, den vil elske den daglige motion med dette legetøj, det er helt sikkert! Fjeren kan godt få en lettere hård medfart når katten leger med maskinen, så man kan naturligvis købe reservedele til maskinen, så den ikke er til at smide ud hvis katten får has på fjeren.

Så mangler du lidt tid til at lege med katten nogen dage i ugen, så kan dette smarte kattelegetøj med motor gøre opgaven for dig. Vi testede det på min brors 2 katte, de gik helt amok og legede virkelig godt sammen i jagten på fjeren, så man kan sagtens bruge dette kattelegetøj selvom man har flere katte, intet problem. Den viste sig faktisk at være super god til den ene kat, normalt gider han ikke lege med noget som helst, men han var den første i køen når den blev tændt, et kattelegetøj som er pengene værd i vores bog.

Køb dette smarte Kattelegetøj med motor til din kat