Kattefoder

Generelt er der 2 slags foder til katte, tørfoder og vådfoder, men det er den simple version, for indenfor begge disse genrer findes der et hav af forskellige undersorter som er spcielle til bestemte typer katte, der er bare for at nævne et par stykker, foder til steriliserede katte, kornfrit foder, speciel foder fra dyrlæger osv osv. Men fortvivl ikke, normalt er det helt almindelige tør og vådfoder rigeligt til din kat og dens helbred!

Prisen på kattemad kan variere voldsomt, nogen mener det ikke betyder alverden hvilken slags foder man vælger, mens andre synes det har alverdens betydning, det er næsten noget man skal afprøve, har man for eksempel en kat med meget pels og vil have denne til at skinne og være blød, mener vi faktisk at det dyre kattefoder ofte har en bedre virkning, men som sagt så afprøv det og se forskellen selv.

De fleste katte kan lide tørfoder og ofte er det det billigste produkt, men der er en del katte som er kræsne, præcis som vi mennekser kan være, her er vådfoder et godt alternativ, for næsten alle katte kan lide dette, hvad man vælger mener vi skal komme an på katten, afprøv det som sagt og se hvad den foretrækker af kattefoder.

Spar penge på kattefoder

Har man flere katte, kan det være en super ide at finde et mærke kattefoder som de alle kan lide og købe stort ind over internettet, der er mange penge at spare, og det er nemt og ligetil at få det leveret lige til døren, der er efterhånden kommet mange online hunde og katte butikker på nettet, og her kan man i ro og mag sidde og finde den slags kattefoder som man mener er den rigtige til sin(e) kat(te).

Har man både hund og katte, så skal man være opmærksom på hunden, især hvis maden står fremme hele tiden, en relativ stor hund kan hurtigt sluge hvad der svarer til en hel dags mad til en kat, og det kan hurtigt blive dyrt at fodre en hund med kattefoder!

Kattefoder
Kat der spiser kattefoder

Nedenfor finder du tørfoder og vådfoder, indenfor disse kategorier er mange slags forskellige typer af kattefoder, så kig det hele igennem og se om noget skulle passe til din kat eller katte.

Tørfoder til katte

Vådfoder til katte

 

Kontakt os her med spørgsmål om kattefoder