Kattebakke Deluxe

Kattebakke
Lugtfri kattebakke fra Oster

Alle katteejere kender det, lugten fra kattebakken når man træder ind i et varmt sommerhjem, det er ikke en køn lugt, den er heller ikke ulidelig og man vænner sig hurtigt til den, men det ville nu være skønt at slippe af med den og stadig have sine elskede katte inde hos sig. Ikke mindst gæster som ikke er vant til katte, de rynker som regel lidt på næsen når de kommer ind i stuen hvor man måske skal spise, og lugten af kattegrus og lidt afføring plus tis rammer næsen, men nu er det slut!!!

Med denne fantastiske kattebakke Oster Bionaire fra Oster firmaet, kan du nu slippe af med alle de dårlige lugte fra kattebakken eller kattetoilettet, den er simpelthen genial og løser et problem, måske et lille problem, men stadig et problem der har eksisteret så længe katte har været husdyr.

Se en lille video om denne kattebakke her:

Lidt fakta om denne kattebakke:

Denne kattebakke eller kattetoilet opfanger simpelthen lugtene fra bakken og op i et filter som består af Karbon og Zeolite, dette filter opfanger alle dårlige lugte samt støvpartikler og udsender en ren duft bagud på kassen, virkelig smart. Filteret skal blot skiftes cirka hver 8. uge også kører den ellers som altid, ikke anden vedligeholdelse andet end selvfølgelig tømme kattebakken med mellemrum!

Denne kattebakke gør dit hjem mere hygiejnisk og bakteriefrit, alt i alt til et bedre hjem sammen med dine katte. Dine tidligere gæster, vil når de kommer på besøg igen, spørge om I ikke har kat mere kort tid efter de kommer ind i huset, og udseendet af denne kattebakke er direkte flot, så den passer godt ind i alle slags hjem.

Køb denne kattebakke deluxe model lige her til god pris

 

Se mere spændende kattetilbehør her