Katte t-shirts

T-shirt med katte tryk, det bliver bare ikke sødere og mere elegant, må indrømme at da jeg opdagede den hjemmeside som laver disse, var jeg solgt! De er så flotte og lavet i super kvalitet, så de holder til utoligt mange vasketure, samt bliver de ikke matte og grimme med tiden, det er nemlig ikke traditionelt tryk de benytter men en ny metode, som modsat de gamle, holder i meget lang tid uden at komme til at se trælse ud.

Sådan en T-shir med kat, kan også skabe mange smil derude, jeg har ofte båret min, samt mine børn har haft en på når vi har handlet, mange kigger lige en ekstra gang og smilet breder sig stille og roligt, det kan næsten ikke undgåes med disse motiver, disse trøjer er simpelthen bare for lækre og søde på alle fronter. Der er også opstået mange gode samtaler med mennesker jeg ikke kender, direkte pga. disse trøjer, folk i køen, folk hos dyrlægen, det virker som om de ikke kan undlade at kommentere på trøjerne og vi får som regel en super god snak efterfølgende.

Her kan du se nogen eksempler på disse katte t-shirts, tror hurtigt du får ideen med hvorfor de er et hit, der er ikke mange som går i dem endnu, også derfor vi ville sprede budskabet her, det er da for synd at man ikke ser flere derude!

Katte t-shirts Katte t-shirts Katte t-shirts Katte t-shirts Katte t-shirts

Som disse billeder viser, så forstår man sikkert hvorfor disse trøjer er populære blandt dem som kender hjemmesiden, de er så specielle og unikke endnu at man skiller sig lidt ud når man går i dem, elsker simpelthen den sidste her i rækken, det var den første jeg købte og har givet så meget respons og så mange smil at det er helt vildt!

Man skulle tro det var løgn, men de har mere end 90 forskellige trøjer med katte tryk, så der burde være noget for enhver smag, og ydermere tilbyder de over 1000 (ET TUSINDE) forskellige t-shirts med alverdens andre dyr, det er helt sindssygt, men se det selv på deres hjemmeside, der er alt fra gnavere til elefanter, og en masse hunde t-shirts, de er også en af mine favoritter!

Skulle nogen have set eller hørt om andre hjemmesider som sælger tøj af enhver slags med katte påtrykt, så send gerne web adressen til os her: Kontakt os , så tilføjer vi hjemmesiden her.

Se alle de flotte katte t-shirts lige her