Katte legetøj

Katte har behov for legetøj, især derinde i huset, for udenfor skal de nok selv finde ting og sager at lege med, men indenfor er det vigtigt de har katte legetøj, ikke mindst for at holde dem aktive og undgå de måske begynder at lege med gardiner, møbler eller andet som ikke er beregnet til det.

Derudover er det sjovt at leje med sin kat, få den til at hoppe rundt efter musen med snoren i, eller blot kaste med en bold som den skal fange, alt sammen god kvalitets tid med sin kat, man kan også få en del forskellige katte legetøj som man kan fylde med godbidder, disse kan katte få lang tid til at gå med, for katte er smarte dyr og skal nok få dem ud, men de kan få flere timer til at gå med missionen!

Man kan også få katte legetøj udformet som tuneller, dette er noget katte kan lide, alle som har haft kat eller har kat ved at de elsker at kravle ind i, eller op i ting og ligge sig, ved ikke hvorfor, men katte har åbenbart en form for trang til at krybe sammen og ligge trygt og behageligt.

Noget andet katte legetøj som man endelig ikke må snyde sin kat for, er et katte miljø eller kradsetræer, igen for at undgå katte tilfredsstiller sine kløer i møblementet, men også for at holde det aktiv og have noget at klatre i, de elsker at tilbringe tid i disse klatretræer, og vil helt sikkert ligge der en stor del at inde tiden.

Katte legetøj er også mange andre ting, men ville være for omfattende at nævne alle typer, disse katte legetøj genrer vi har nævnt er de overordnede og dem vi har i kategorierne, så kig inde i de forskellige kategorier og find sjovt katte legetøj til din kat!

Eksempel på katte legetøj:

Katte legetøj
2 katte i færd med deres kradsetræ, de elsker dem!

OBS: Igen som med hunde legetøj, så husk at holde øje med at kattene ikke får splittet legetøjet ad, og spiser de små del, hår, tråde eller andet, så skynd jeg at smide det væk hvis dette måtte ske, det kan give nogen trælse ture til dyrlægen hvis ikke man er opmærksom på dette!

Vælg hvilken type katte legetøj du er på udkig efter:

Tuneller

Kradsetræer

Legetøj

 

Kontakt os her hvis I måtte have spørgsmål