Katte - illustreret opslagsværk

Bogen Katte af Lin Esposito er et illustreret opslagsværk med usandsynligt mange flotte illustrationer af katte indenfor alle slags racer og typer, vi vil nærmest kalde det en slags katte leksikon, hvor man hurtigt og nemt kan finde ud af næsten alt om en masse forskellige katteracer. Bogen er nærmest hvad vi vil kalde et kunstværk indenfor denne genre, for alle de utolige flotte billeder gør at man kan sidde og bladre i den i mange timer uden at blive mættet af illustrationerne.

Udover disse fantastiske illustrationer indeholder bogen også en masse information om hvorledes man skal forholde sig til pleje, sygdom og avl i katteverdenen, så alt i alt er denne bog bestemt noget man bør have stående i reolen hvis man er katteejer, og endda for personer som overvejer at anskaffe sig en kat, kan denne bog hjælpe med at pege i hvilken retning man skal gå mht. race og udseende af sin kommende kat!

Hvis du er på udkig efter litteratur om de kære pelsdyr, så kan disse findes her, der er skrevet utroligt mange gode bøger som er vejr at læse!

Katte - Dit leksikon om katte:

Katte
Opslagsværk om alle slags katte

Køb Katte - illustreret opslagsværk af Lin Esposito lige her