Kaninbur udendørs

Kaninbur
Kaninbur for de kræsne

Dette kaninbur er nok det nærmeste man kommer til et luksus kaninbur, 2 etager, isoleret, rampe mellem etagerne, men kan også bruges som 2 bure seperat, det har det hele og vil du virkelig forkæle din kanin så er dette bur nok den bedste måde at gøre det på. Det er perfekt som et kaninbur udendørs da det er isoleret og holder på varmen selv i de mest kolde perioder her i landet. Det er lavet af materialer som kan holde til at være udenfor hele året rundt og kræset om selv de mindste detaljer, dette kaninbur kan holde i mange mange år, hvis blot man tager lidt højde for placeringen af det!

Hvad hedder dette kaninbur?

Selve modellen hedder Natura Hutch og er fra Trixie. Det er perfekt til både kaniner og marsvin og vil holde dine langørede venner varme hele året. På hver etage er et lille rum med et vindue som de kan søge ind i og slappe af, samt sove, hvis de har behov for dette, må siges at være det perfekte kaninbur på mange områder.

Udover alle de fantastiske fordele for kaninerne, så er dette kaninbur også flot at se på, det flotte fyrretræ vil pynte i enhver have eller gård og nem adgang til sine kæledyr via taget på buret eller de 2 låger fra forsiden kan ikke gøre det nemmere at hygge lidt med dem. Det vejer heller ikke så meget, så det er muligt at tage det ud i haven om sommeren, hvor man selv solbader, og have sine nussede kaniner tæt på sig, kombineret med en lille løbegård til kaniner så er det ren sommerhygge i familiens have!

Køb dette kaninbur lige her til billig pris

 

Se flere kaninbure lige her