Kanin løbegård

Kanin løbegårdDenne Trixie Natura løbegård til kaniner er perfekt til dine små venner her til sommer, de vil elske at kunne løbe rundt på græsset efter at have sat i lukket bur hele vinteren, så gør dem den tjeneste og forkæl dem lidt med denne kanin løbegård. I løbegården er de også godt beskyttet mod fulge, katte eller andre større dyr, så man behøver ikke holde øje med løbegården hele tiden.

Der er desuden et dækken med, så man er sikker på de ikke slipper ud den vej, men kan nu også benyttes uden hvis man er i nærheden. Der er masser af adgangsveje til løbegården og nogen døre så man eventuel kan koble et lille kanin bur på løbegården, hvor kaninen eller kaninerne kan søge ind hvis vejret bliver for meget af det gode, husk endelig at de altid skal have køligt vand når de er udenfor i solen, det er meget vigtigt!

Selve løbegården er lavet i galvaniseret metal og er meget nem at samle, samt meget nem at skille ad og gemme væk, det tager ikke mange minutter at få den ud i haven og det samme tilbage i garagen. Denne kanin løbegård kan fåes i 2 størrelser så du bestemmer hvor meget plads dine små venner skal have at lege på.

Køb denne Kanin løbegård her