I sommerhus med hund

sommerhus med hundNu kommer sommeren snart og det bliver tid til en tur i sommerhuset, men det kan ofte være lettere besværligt at have hunden med i sommerhuset, ikke pga. hunden direkte, men fordi man som ofte ikke har indhegning omkring sit sommerhus, det er i hvert fald meget sjældent set. Men man skal jo have lidt styr på sine hunde også selvom man er i sommerhus og slapper af, her kommer en løbegård ind i billedet, det er en ideel løsning for alle hundejere med sommerhus.

Man slapper jo aldrig af hvis man skal holde øje med sin hun hele tiden, så få fat i en løbegård, så ved man at de kære hunde er i sikkerhed mens man selv kan ligge og solbade. Denne løbegård som vi har fundet her er rigtig god, den er nemlig utrolig nem at samle og skille ad, så man kan have den med frem og tilbage mellem huset og sommerhuset nemt, skilt ad fylder den næsten ingenting, så den kan let være i bilen med kufferterne.

Sommerhus med hund, selvfølgelig!

Selvfølgelig skal hunden med, det siger sig selv, man fik jo ikke hunden bare til hverdagene, denne løbegård eller indhegning til hund er næsten 1.5 meter i diameter (hvis man kan sige det om en 8 kantet løbegård:) ) så der er god plads til hunden, den er nok mest velegnet til små og mellemstore hunde, hvis man skal have sin skt bernhardshund med så kig efter en større løbegård lige her (klik for at se siden).

Materialet er galvaniseret metal så den ruster ikke og bliver grim, der er døre i for let adgang ind og ud af indhegningen, og som sagt er den nem at samle, så det er på en måde den perfekte løsning for alle hundeejere som skal i sommerhus med hund!

Køb løbegården her til nedsat pris

 

Har du tips til andre som tager i sommerhus med hund, så skriv til os her, tak!