Hvorfor katte ikke går med hatte

Hvorfor katte ikke går med hatteHvorfor katte ikke går med hatte, er en humoristisk bog af forfatter Victoria Pérez Escrivá, det er ikke en historie eller litteratur i den forstand, bogen udfordrer mere tankegangen i verden og giver et humoristisk indblik i mange tankevækkene scenarier om hvorfor og hvorledes katte adskiller sig fra os mennekser, selvom bogen skulle henvende sig til børn fra 5 år vil vi påstå at voksne bestemt vil få et større indblik i mange daglige rutiner og hvorfor vi gør hvad vi gør, med denne bog!

Bogen er også en billedbog med mange sjove og idevækkende tegninger og billeder, som giver sin hjerne noget at tænke over, denne bog er dyb, men samtidig humoristisk og sjov på mange måder, så alt efter hvilken person man er, hvilken alder man har, tror jeg at man får forskellige oplevelser og tanker ud af at læse denne bog om katte, det er en humoristisk bog om katte, men bestemt også om mennesker.

Hvorfor købe Hvorfor katte ikke går med hatte?

Hvis du gerne vil have noget sjov læsning, og noget du kan læse for dine børn, så er denne bog for dig/jer, den prøver at illustere hvor en kat kan gå til mht. menneskelige mål, og stadig være en kat, hvornår holder en kat op med at være en kat, er det når den skal tjene penge for at føre sin livsstil, eller er det når den skal have bukser på, mange sjove og finurlige spørgsmål melder sig mens man læser denne bog. Vil en kat f.eks. gerne bære hatten? eller vil den bare gerne ligge ovenpå hatten? Ja og hvorfor spørger man sig selv derefter.

Køb Hvorfor katte ikke går med hatte her