Hvalpegård

HvalpegårdEr du en af de heldige som får et kuld hvalpe engang imellem, så er dette lige noget for dig! Denne smarte hvalpegård er lavet i ekstra stærk nylon og kommer i en smart lille taske, hvori man kan opbevare den i de perioder uden hvalpe. Eller man kan benytte den til andre dyr som kaniner eller marsvin hvis man måtte have sådan nogen! Ikke noget med store metal gitre og samlinger, denne er klar til brug med mange forskellige muligheder så snart den er foldet ud.

Lad os lige nævne at denne ikke kun kan bruges udenfor, det er oplagt at benytte den indendørs også, vi kender alle det med at holde styr på hvalpene og små træplader rundt om som holder dem inde, så er man fri for beskidte gulve/gulvtæpper og andet, denne hvalpegård klarer det hele og er så nem at have med at gøre.

Der er flere forskellige smarte detalje ved denne hvalpegård, en af dem er at både bunden og toppen kan tages af, bunden, så hvalpene kan få fornemmelsen af græs og bruger man den til kaniner så er dette jo ret smart. Toppen kan lynes af så der er frit udsyn for hvalpene og den friske luft. Hele hvalpegården kan skilles ad og vaskes, så det bliver ikke meget nemmere end dette, og som skrevet tidligere så er den lavet i meget stærkt nylon, så den skulle kunne holde til mange omgange med hvalpe.

Den kan også med fordel tages med på ferie, i sommerhuset eller på stranden, men husk dog altid at medbringe rigeligt med vand til kæledyrerne, man må aldrig glemme vand, det skal de have adgang til stort set hele tiden.

Denne hvalpegård er 130 centimeter i diameter og 55 centimeter høj, så kan sagtens klare mellemstore hvalpe.

Køb en smart hvalpegård her