Hundetransport

Det er altid trælst at efterlade sin hund alene hjemme, men heldigvis er der råd for dette, der findes et uhav af forskellige hundetransport midler, både til bilen og til cyklen, så man kan sagtens tage sin firbenene ven med sig på farten. Der er i dag kommet så mange forskellige slags transport vogne til hunde at der findes noget for enhver slags, og det er fantastisk at være sammen med sin hund når man er ude og cykle eller køre bil, men sikkerheden skal selvfølgelig være i top, både for passagerne og for hunden!

Hundetransport dækker over mange ting, det er alt lige fra bure, transportkasser, gitter til bilen, cykelanhængere og tilbehør som piller til at berolige sin hund med hvis den er nervøs når man kører rundt, mange personer har deres hund frit i bilen, og det er fint nok, men ikke særlig sikkerhedsmæssigt korrekt, ved kollision går det både ud over hunden, men kan bestemt også skade passagere eller føreren, så overvej om ikke det ville være bedst for alle at fastspænde hunden på en eller anden måde, det kunne være med en hundesele, eller et fint stort bur.

Det er os bekendt ikke et lovkrav at have hunden fastspændt i bilen, det er udelukkende for sin egen skyld og hundens at vi anbefaler det, og husk endelig, at skulle I tage hunden med på ferie i udlandet, så er der seperate regler for de forskellelige lande, nogen lande har sågar bøder hvis for eksempel buret ikke er en vis størrelse, noget man skal være obs på. Vi skriver mere om dette i et indlæg senere!

Hundetransport eller ej?

Hundetransport
Hundetransport er vigtig både for børn og dyr

Som sagt er det op til den enkelte om man vil sikre sit kæledyr eller ej, og mange tror at et uheld aldrig rammer dem, men være opmærksom på at det ikke behøver være din skyld, hvis en eller anden kører ind i dig, og oven i den skade som du måtte pådrage dig, ville smerten fra at måske miste sin hund komme overi, så tænk lidt over det inden du beslutter dig!

Begrundelsen for ikke at vælge et sikkert bur eller en sele, eller noget helt tredje er i hvert fald ikke tilstede, amn kan få så mange forskellige slags hundetransport midler, at ligegyldigt hvad så er der helt sikkert et som passer til jer og jeres hund. Vi har opdelt kategorien her i 3 sektioner: Til bilen, Til cyklen, og Tilbehør som dækker over alt andet, så kig dem igennem og se om noget kunne friste, der er i hvert fald muligheder nok for at finde noget!

Hundetransport Menuen:

Til bilen

Til cyklen

Tilbehør

 

Kontakt os her med spørgsmål om hundetransport