Hundetøj

Hundetøj
Hunde kan også godt lide at have varmen udenfor!

Hundetøj til store og små hunde

Hundetøj er blevet meget normalt blandt hundeejere, og er man meget aktiv med at gå lange ture i al slags vejr, kan det være en særdeles god ide at pakke sin hund lidt ind, ikke bare på kroppen, men poterne er også udsatte især om vinteren, salt er ikke særlig behageligt for en hund at få i hårerne mellem kløerne, så husk dette om vinteren og beskyt din hund med fodtøj af den rette slags!

Som med tøj til mennesker, kan man i dag få meget forskelligt og farverigt tøj, personligt synes jeg at formålet er at hunden har det behageligt, så udseenedet er mindre vigtigt, men er man til mode, farver og glans kan dette også sagtens købes på internettet, dog er det ofte en smulede dyrere, men hvad gør man ikke for sine kæledyr.

En anden god ting er refleks veste eller blinkende lygter til at sætte på eller omkring hunden, går man meget om aftenen eller natten, så er dette næsten et must! En hund ser jo ikke efter biler på samme måde som vi mennesker gør og ved ikke at blot et strejf kan få alvorlige konsekvenser, så absolut brug en refleks vest eller noget som giver lys signal når mørket falder på!

Hundetøj er et vidt begreb, så vi har opdalt kategorien i 3 forskellige sektioner, for at gør tingene lidt mere overskuelige, kig dem igennem nedenunder og find dit nye hundetøj!

Hundetøj menuen

Tøj til kroppen

Fodtøj til hunden

Diverse hundetøj

 

Kontakt os her med spørgsmål