Hundetegn

HundetegnHer på siden finder du billige hundetegn tilbud, og det er de fedeste hundetegn vi kunne finde som vi har udvalgt til denne side, du kan finde den i bunden af denne side, der er et kæmpe udvalg og bliver tilføjet nye løbende, men allerførst vil vi lige gøre opmærksom på reglerne angående hundetegn, det er jo ikke sådanne regler man altid lige holder øje med om de bliver opdateret, så vi har fundet de nyeste som kommer tilbage fra 1. juli 2010.

Vi lister også reglerne med ID mærkning, da det jo har en ret relevant betydning mht. hundetegn.

 1. Alle hunde ældre end 8 uger, skal være enten tatoverede eller chippet, samt være registreret i Dansk hunderegister!
 2. Alle hunde ældre en 4 måneder skal bære et hundetegn med hundeejers navn og adresse!

Det var simpelthen det, bemærk at det kun er hundeejerens navn og adresse som er lovpligtigt, hundens navn eller et telefonnummer til hundeejeren er altså ikke lovpligtigt, men selvfølgelig en god ide at tage med på hundetegnet alligevel.

Hvad koster det så at droppe et hundetegn

Det er blevet temmeligt dyrt at være hundeejer og ikke følge loven, her er de nye takster per 1. juli 2010:

 1. Hvis hunden løber hjemmefra - 2000 kroner.
 2. Manglende hundetegn - 1000 kroner.
 3. Manglende id mærkning og registrering - 2000 kroner.
 4. Manglende ansvarsforsikring - 3000 kroner.
 5. Hunden bider eller laver andre skader på mennesker eller dyr - Min. 4000 kroner.
 6. Overtrædelse af snorpligt og mundkurvspligt - 2000 kroner.

NB: Hvis man bliver taget i samme overtrædelse flere gange øges bødens størrelse med 50 procent!

Så hvis Fido løber hjemmefra uden at have hundetegn og være registreret, og man også lige har sparet forsikringen væk, og han kommer til at bide en anden hund, så vil det være mindst 12000 kroner man skal betale for den lille svipser, så måske er pengene givet godt ud til et hundetegn og en chip, samt en billig ansvarsforsikring, de koster altså ikke alverden i dag. For din egen skyld og ikke mindst hundens så få styr på disse ting, det kan spare så mange bekymringer senere.

Nå, men tilbage til hundetegn, herunder finder du de flotteste og bedste hundetegn som vi ser på det, der kommer hele tiden flere til og vi prøver at finde de bedste billige hundetegn tilbud der er derude, så kig ind med mellemrum og se om der er kommet nye som du mener passer lige til din hund.

Flotte hundetegn


 • Hundetegn af hunde
  Hundetegn af hunde Overskriften lyder måske lidt sjov, men vi er vilde med ideen bag disse hundetegn, hundetegn af hunde er hundetegn formet som hunde, man kan få stort set […]

Kontakt os her med spørgsmål om hundetegn